SVE OČI UPRTE U NJEGA

'Za Luku Modrića El Clasico nije mogao doći u boljem trenutku!'

21.12.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Dnevnik Marca naglašava kako Luka Modrić u iznimnoj formi čeka subotu i okršaj s Barcelonom, a kad on igra dobro onda i Real Madrid gazi svoje protivnike...

Hrvatski 32-godišnji veznjak ovih je dana jedna od glavnih tema španjolskih medija koji upravo u njemu vide jednu od ključnih figura dvoboja Reala i Barcelone koji bi na Bernabeuu u subotu mogao zakomplicirati španjolsko prvenstvo, ali i izbaciti 'kraljevski klub' iz igre za titulu.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL

Real s ogromnim zaostatkom od 11 bodova dočekuje ljutitog rivala, ali i poboljšanon igrom u posljednjim utakmicama, što je viđeno i na Fifinom klupskom SP-u koje je madridski klub osvojio po šesti put.

Baš na tom natjecanju Luka Modrić je briljirao i proglašen je najboljim igračem turnira, a dnevnik Marca naglašava da je Hrvat trenutno u formi kakvu je Zinedine Zidane samo mogao poželjeti uoči ovako važne utakice.

'Za Modrića El Clasico dolazi u trenutku njegove najbolje forme ove sezone. A kada je Hrvat inspiriran i kreativan, Real se pretvara u valjak koji uništava putem svoje protivnike. Malo je igrača koji toliko utječu na nivo igre svoje ekipe poput njega,' zaključak je novinara Davida Medine.

Modrić koji ima želju umiroviti se u dresu madridskog kluba može se pohvaliti s već tri osvojene Lige prvaka, tri europska Superkupa i tri Fifina klupska SP-a, a prošle sezone napokon je osvojio i Primeru. Do nove titule u španjolskom prvenstvu neće mu biti lako doći, ali ako u subotu Real pokaže svoje najbolje lice, borba za titulu ostat će otvorena...