NE VOLI IH

Mourinho prodao prljavi trik novinarima nakon poraza od drugoligaša!

21.12.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Ljutiti Jose Mourinho uspio je iznenaditi novinare nakon poraza od Bristol Cityja i odraditi press konferenciju na kojoj se pojavio samo jedan predstavnik medija...

Poznato je da slavni Portugalac ne podnosi medijske djelatnike i bio bi najsretniji da ne mora izlaziti pred njih i davati izjave.

  • +12
Jose Mourinho golman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To se posebno može vidjeti nakon negativnih rezultata njegovih momčadi kada je znao davati prilično bahate odgovore novinarima, a nekad i prekidati presice ili davanje izjava jer nije bio zadovoljan pitanjima koja je dobivao.

Ove srijede nakon poraza od drugoligaša Bristol Cityja u Liga kupu Mourinho je ponovo neugodno iznenadio novinare, ovaj put dolaskom u prostoru za press konferenacije odmah nakon susreta, kad se tome nitko nije nadao.

Jose je dvije minute odgovarao na pitanje jedinog predstavnika medija koji se našao u prostoriji i zatim otišao.

'Nekim igračima ovo je bio tek običan radni dan, a nekima bi bilo draže da se nisu morali pojaviti na poslu, za razliku od Bristol Cityja koji je imao sreće, ali tu je sreću izborio velikim zalaganjem,' zaključio je Mourinho nakon susreta, a njegova izjava teškom je mukom prenesena u ostatak svijeta, jer se zaista potrudio da ju što manje ljudi čuje...