u borbu s italijom

U Hrvatskoj su veliki suparnici, a sada će 'ginuti' jedan za drugog dva igrača Dinama te po jedan iz Rijeke i Hajduka

16.03.2022 u 19:06

Bionic
Reading

Izbornik nogometne reprezentacije Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski objavio je popis kandidata za ogled protiv Italije u play-offu za plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Sjeverna Makedonija će 24. ožujka u Palermu igrati protiv Italije u polufinalu play-offa, a pobjednik iz te utakmice će 29. ožujka igrati protiv pobjednika susreta Portugal - Turska za mjesto koje vodi u Katar.

Milevski je pozvao 27 igrača među kojima i četvoricu iz Prve HNL. Na popisu su Arijan Ademi (Dinamo), Stefan Ristovski (Dinamo), Darko Velkovski (Rijeka) i Jani Atanasov (Hajduk).

'Ispred nas je jedna utakmica u kojoj je sve otvoreno. Naši igrači moraju uživati ​​u ovom doigravanju kako bi pokazali da ovdje nismo slučajno. Kada je u pitanju Italija, to je momčad koja je po kvaliteti među najboljima na svijetu, to je aktualni europski prvak. Međutim, svaka momčad ima jake i slabe strane, tako je i s našim protivnikom. Na nama je da to iskoristimo', rekao je Milevski.

POPIS: Dimitrievski (Rayo Vallecano), Siskovski (Doxa), Naumovski (Shkupi), S.Ristovski (Dinamo Zagreb), Velkovski (Rijeka), Musliu (Ingolstadt), Ristevski (AEL), Alioski (Al-Ahli), Todoroski (Sered), Ashkovski (Sepsi), Serafimov (ZTE)., Ademi (Dinamo Zagreb), Elmas (Napoli), Bardhi (Levante), Spirovski (MTK), Kostadinov (Piast), Atanasov (Hajduk), Rakip (Malmo), Nikolov (Šerif), David Babunski (Debrecen), Jahovic (Goztepe), M.Ristovski (Spartak Trnava), Miovski (MTK), Churlinov (Schalke 04), Trajkovski (Al-Fayha), Ethemi (Istanbulspor), Dorian Babunski (Debrecen).