sada je sve jasno...

Ni Luka Modrić ga nije uspio nagovoriti; Marcelo Brozović potpisao najbogatiji ugovor u karijeri

16.03.2022 u 16:03

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od ključnih igrača milanskog Intera, 29-godišnji Marcelo Brozović napokon je riješio dilemu gdje će igrati sljedećih sezona

Brozoviću je ugovor isticao na kraju sezone, ali Inter je uspio dogovoriti novi ugovor s hrvatskim veznjakom po kojem će zarađivati šest milijuna eura po sezoni. Tako barem piše talijanski Tuttosport, a prema pisanju istog izvora, potpis je već stavljen.

No, ono što se do sad nije znalo jest da su Brozovića u svojim redovima željeli i u madridskom Realu, a posredničku ulogu, prema pisanju talijanskog medija, imao je Luka Modrić.

Navodno mu je Real bio spreman ponuditi i veću plaću, no dolaskom u madridski klub, Brozović ne bi imao zajamčeno mjesto u početnoj postavi, što u Interu ima.

I očito se Brozović vodio mišlju 'bolje vrabac u ruci, nego golub na grani', te je prihvatio Interovu ponudu, koja ionako nadmašuje sva njegova dosadašnja primanja.

A novi ugovor stupa na snagu s 1. srpnja ove godine i traje do 30. lipnja 2026. godine.

Doduše, Inter je objavio da stvar još nije finalizirana, a do točne informacije pokušali smo doći i iz Brozovićeva menadžerskog 'teama', no njegov otac Ivan bio je nedostupan.