iskusan i besplatan

U Hajduku se primili ozbiljnog posla, pa vratili još jednog bivšeg igrača koji je igrao u Italiji i Njemačkoj

28.05.2021 u 11:03

Bionic
Reading

Josip Elez prvo je pojačanje Hajduka u ljetnom prijelaznom roku, 27-godišnji stoper danas je potpisao četverogodišnji ugovor te se nakon osam godina ponovno vratio na Poljud.

Kako prenosi službena stranica kluba, Elez na Poljud stiže kao slobodan igrač nakon trogodišnje epizode u njemačkom Hannoveru 96, a u Hajduku će nositi dres s brojem 19.

Iz Hajduka je Josip otišao srpnju 2013. godine ostvarivši transfer u S.S. Lazio odakle je kao 19-godišnjak odmah posuđen u Grosseto. Karijeru je zatim nastavio na posudbama u mađarskom Honvedu, danskom Aarhusu te Rijeci za koju je 2017. godine službeno potpisao, a potom je 2018. godine ostvario transfer u Hannover 96.

Prve nogometne korake napravio je u Solinu odakle je 2009. godine prešao u Hajduk. Bio je redoviti član mlađih uzrasnih kategorija hrvatske reprezentacije.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Za prvu momčad Hajduka do sada je upisao tri službene i osam prijateljskih utakmica. U posljednjoj sezoni koju je odigrao za Hannover 96 upisao je 17 službenih nastupa.

Vrijedi još istaknuti da je Elez s 27 godina skupio bogato igračko iskustvo odigravši 21 utakmicu Bundeslige, 40 utakmica 2. Bundeslige, 50 utakmica Prve HNL, 25 utakmica danske Superlige...