NISU IZDRŽALI

Tuga i očaj nogometaša Borussije: Najgore što smo ikad prošli!

13.04.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Nogometaši Borussije Dortmund kao i njezin trener Thomas Tüchel nezadovoljni su što su dan nakon terorističkog napada na njihov autobus morali igrati protiv Monaca i priznaju da im je to bilo najteže iskustvo u njihovim životima...

Utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Monaca je odgođena, ali samo jedan dan zbog gustog rasporeda koji ne dopušta održavanje susreta u nekom drugom terminu. Za Borussiju to nije bilo dovoljno vremena za oporavak pa je izgubila na domaćem terenu od Francuza 3:2 i na rubu je ispadanja.

  • +7
Borussia D. - Monaco, četvrtfinale LP Izvor: Reuters / Autor: Ralph Orlowski

'To za nas nije bila normalna utakmica. Sretni smo što je sve gotovo i što možemo kući isključiti se od svega,' izjavio je sa suzama u očima Matthias Giner nakon susreta.

'Mi nismo životinje, nego obiteljski ljudi s osjećajima. To je bio najteži dan u mom životu. Nisam mogao mIsliti na sport,' priznao je pak branič Sokratis.

'Pokušali smo to gurnuti na stranu, no iskreno, nismo uspjeli,' zaključio je Thomas Tuchel koji je izrazio nezadovoljstvo što je utakmica igrana samo dan nakon incidenta, jer je svima bilo jasno da Borussia neće moći dati svoj maksimum...