INCIDENT U MÜNCHENU

Bayernovom divljaku ovo nije trebalo: Zašto je nasrnuo na Luku!?

13.04.2017 u 09:21

Bionic
Reading

Luka Modrić i Arturo Vidal vodili su žestok duel na terenu tijekom prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka na Allianz Areni, a sve je kulminiralo međusobnim sukobom u završnici pri kojem je Čileanac izgubio živce...

Vidal je već godinama poznat kao problematični nogometaš, kako na terenu tako i izvan njega. No, igračku kvalitetu mu nitko nema pravo osporiti, što je potvrdio i ovog utorka protiv Reala, u utakmici u kojoj je zabio vodeći pogodak za domaćina.

  • +19
Bayern - Real Madrid, četvrtfinale LP Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder

No, Arturo je na Allianz Areni također bio i tragičar jer je zapucao penal u posljednjim trenucima prvog poluvremena, nakon čega su za Bayern i Čileanca kola krenula nizbrdo.

Tijekom utakmice vodio je veznjak Bayerna žestoki obračun na sredini terena s našim Lukom Modrićem u kojem je dobro prolazio sve dok nije isključen Javi Martinez, a zatim je Hrvat zavladao terenom.

Vidal nasrnuo na Modrića Autor: YouTube

Vidal je to loše podnio, kao i preokret Reala u drugom poluvremenu pa je u završnici susreta potpuno izgubio živce i u jednom trenutku nasrnuo na Modrića.

Luka je poznat kao miran nogometaš pa je divljačko ponašanje Artura doživjelo osudu među ljubiteljima sporta, no žestoki 29-godišnjak sigurno će i u uzvratu na Bernabeuu koristiti sve prljave trikove kako bi Modrića izbacio iz takta. To je jednostavno njegov stil...