zaslužio pohvale

Modrić začepio usta kritičarima: Došao je na svoje i briljirao!

13.04.2017 u 09:03

Bionic
Reading

Nakon što je tjednima bio pod kritikama zbog nešto slabije igre u dresu Reala, Luka Modrić konačno je zaradio pohvale za svoj nastup tijekom velike pobjede 'kraljevskog kluba' na Allianz Areni...

Naš 31-godišnji veznjak jedan je od ključnih kotačića Realovog moćnog stroja koji ove sezone pokušava ostvariti ono što još nikome nikad nije uspjelo: obraniti naslov u Ligi prvaka.

No, Luka se u posljednje vrijeme našao pod kritikama jer nije igrao na svom uobičajenom nivoa koje su kulminirale nakon utakmice protiv Alavesa, kada su se čak i pojavile glasine da uprava Reala razmišlja o njegovoj prodaji.

  • +19
Bayern - Real Madrid, četvrtfinale LP Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder

Zinedine Zidane tada je stao u njegovu obranu, a Modrić mu je ovog utorka protiv Bayerna to vratio na terenu. Odigrao je vrlo dobru utakmicu i konačno zaradio pohvale španjolskih medija.

'Nakon isključenja Javija Martineza došao je na svoje i briljirao u napadu,' kaže dnevnik El Mundo Deportivo.

'Protiv kaotičnog Bayerna s desetoricom održao je svima lekciju iz pregleda igre i dodavanja suigračima,' mišljenje je pak dnevnika Sport.

Za Luku pravi izazovi tek slijede, jer u travnju Real mora još igrati El Clasico protiv Barcelone i uzvrat s Bayernom...