NI NAJBOLJI NEMAJU POPUSTA

Tucak bez milosti najstrože kaznio suspendirane; ništa od OI-a!

08.04.2016 u 16:51

Bionic
Reading

Hrvatski vaterpolisti brane olimpijsko zlato u Riju no atmosfera je ozbiljno narušena incidentom koji se dogodio u četvrtak

Izbornik Ivica Tucak okupio je najjače snage našeg vaterpola u sklopu priprema za Olimpijske igre, ali samo par dana nakon dogodio se težak incident.

'Zbog ponavljanog grubog kršenja discipline, koje je kulminiralo dana 7. travnja, potpuno neopravdanim nedolaskom na jutarnji trening, na zajednički ručak i najavljena gostovanja na radiju, HTV-u te ostalim televizijama, iz sastava hrvatske reprezentacije suspendirani su Sandro Sukno, Paulo Obradović i Fran Paškvalin', objavio je Hrvatski vaterpolski savez.

I dok su se ljubitelji vaterpola nadali kako će se naći 'mirno rješenje', odnosno da će igrači dobiti priliku sudjelovati na OI u Riju, prema pisanju portala www.hrt.hr, izbornik Tucak trojicu varepolista prekrižio je s popisa na najveće sportsko natjecanje.

Izbornik Ivica Tucak u razgovoru za HRT rekao je kako ne može priječi preko ovoga i da nažalost neće moći računati na njih na Olimpijskim igrama u Riju.

Ovo je veliki udarac za naš vaterpolo, jer bez pomoći ove trojice znatno su umanjenje šanse Hrvatske da osvoji bilo kakvu medalju, a kamoli obrani najsjajnije odličje.