GOLIJADA I MAKLJAŽE

Tri obračuna hokejaša na jednoj utakmici

20.01.2010 u 11:45

Bionic
Reading

Za američke ljubitelje hokeja na ledu prava NHL utakmica je ona i u kojoj se vidi šakački obračun dva igrača, a na utakmici između New York Rangers - Tampa Bay Lightning bila su čak tri

Gledatelji koji su imali priliku gledati utakmicu između New York Rangersa i Tampa Bay Lightninga sigurno su bili prezadovoljni, pogotovo oni koji navijaju za domaću momčad. Naime, Njujorčani su isprašili sa 8:2 svoje goste, a osim pregršt sjajnih akcija i pogodaka, mogle su se vidjeti i tri tučnjave među igračima.

Prvo su se dograbili Aaron Voros (New York) i Zenon Konopka (Tampa Bay), i to odmah na početku susreta. Stari znalci koji se gotovo svaku njihovu utakmicu pomlate i sada su nastavili tradiciju, pa su zaradili i po pet minuta kazne.

U drugih 20 minuta nije bilo borilačkih scena, a u trećoj opet malo boksa. Opet je u prvom planu bio Aaron Voros s kojim se obračunavao gostujući hokejaš također s borilačkim pedigreom u NHL-u Ryan Malone. Dvije minute prije završetka ogleda sukobili su se i Brandon Dubinsky (New York) i Jeff Halpern (Tampa Bay).

Rezultati:

New York Rangers - Tampa Bay Lightning 8:2
Philadelphia Flyers - Columbus Blue Jackets 5:3
Washington Capitals - Detroit Red Wings 3:2
Atlanta Thrashers - Toronto Maple Leafs 4:3
Ottawa Senators - Chicago Blackhawks 4:1
Pittsburgh Oenguins - New York Islanders 6:4
Anaheim Ducks - Buffalo Sabres 5:4
Los Angeles Kings - San Jose Sharks 1:5

Zenon Konopka i Aaron Voros

Jeff Halpern i Brandon Dubinsky

Ryan Malone i Aaron Voros