KERR IZGUBIO ŽIVCE

Trenutak ludila bivšeg Kukočeva suigrača postao hit na internetu!

03.06.2016 u 14:37

Bionic
Reading

Na prvoj utakmici finalne serije NBA između Golden State Warriorsa i Cleveland Cavaliersa, koju su prvaci pred svojim navijačima u Oaklandu dobili 104:89, potez koji je osvojio društvene mreže izveo je trener Warriorsa Steve Kerr

Pred kraj treće četvrtine LeBron James i društvo uspjeli su smanjiti zaostatak od 14 koševa te nakratko povesti sa 68:67. I tada na scenu stupa Steve Kerr, nekadašnju suigrače našeg Tonija Kukoča iz legendarnih Chicago Bullsa, koji je ljutit zbog igre svojih igrača snažno desnom rukom udario u plastičnu ploču za crtanje akcija koja se razbila u desetke komada.

Taj Kerrov potez, koji slovi kao mirna i staložena osoba, trgnuo je njegove igrače koji su nakon toga napravili seriju od 15:0 koja se pokazala presudnom.

'Destrukcijom se možeš riješiti nakupljenog bijesa, a ja sam ga se pokušao riješiti na ploči, a ne na igraču. Mislim da je to puno bolji način', objasnio je svoj čin Kerr koji sad mirno s vodstvom 1-0 u seriji može čekati drugu utakmicu koja se igra u istoj dvorani u nedjelju.