obojica hvale igrače

Treneri Dinama i Hajduka ne slažu se tko je zaslužio pobjedu!

18.02.2018 u 18:19

Bionic
Reading

Željko Kopić nakon impresivne pobjede na Maksimiru smatra da je Hajdukova pobjeda u konačnici bila zaslužena, dok je Mario Cvitanović uvjeren da njegova momčad iz ove utakmice nije smjela izaći bez ičega...

Derbi na Maksimiru obilježile su tri sporne situacije te pobjednički gol Ohandze koji je iskoristio pogrešku Livakovića i Leškovića te posla loptu u praznu mrežu.

  • +11
HT Prva liga, 22. kolo: Dinamo - Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajduk je smanjio razliku na vrhu ljestvice na devet bodova, a Željko Kopić koji je isključen u završnici susreta kasnije se smirio, priznao da je previše burno reagirao i dao vrlo umjeren komentar dvoboja.

'U prvom poluvremenu jako smo dobro ušli u utakmicu i s puno velikih pritisaka poremetili smo organizaciju napada Dinama, bili smo jako stabilni. Uoči drugog smo se dogovorili da napravimo apsolutno sve da zabijemo gol i u tome smo uspjeli. Nakon toga je naravno bilo opasnih situacija, ali momaci su odradili sve ono što smo se dogovorili. U konačnici mislim da je pobjeda bila zaslužena,' izjavio je Željko Kopić koji je svjestan da je Hajduk još uvijek u velikom zaostatku da bi smio maštati o tituli:

'Devet bodova sigurno da je puno, Dinamo posjeduje kvalitetu, a mi se nećemo zamarati bodovima nego idemo iz utakmice u utakmicu.'

Dinamo - Hajduk 0:1 (22. kolo 2017./18., 18.2.), sažetak Izvor: tportal.hr / Autor: Youtube

Mario Cvitanović pak doživio je prvi poraz otkad je na klupi Dinama. Seriji je došao kraj, ali nije nezadovljan viđenim na terenu od svojih igrača.

'To su derbiji, utakmice u kojima nemaš pravo na pogrešku. Iz jedne naše izgledne situacije mi smo primili gol. Mala nespretnost i loša komunikacija doveli su do gola. Imali smo tri ili četiri dobre situacije, promašeni kazneni udarac. Danas smo doživjeli poraz, ali moramo dignuti glavu, nemamo razloga za neku zabrinutost, jer mislim da smo pogotovo u drugom poluvremenu pružili dobru igru, bili smo potpuno nadmoćni. Nismo uspjeli, ali u sljedećoj utakmici idemo na pobjedu, vratit se na stari put,' izjavio je strateg Dinama koji naglašava kako njegovi igrači ove nedjelje nisu zaslužili izgubiti.

Autor: Youtube