slaže se momčad

Trenera Liverpoola Kloppa pitali je li klub zaista kontaktirao Mbappea; dao je znakovit odgovor iako svi znaju kakav problem ima

17.05.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Liverpool je svjestan kvaliteta koje posjeduje francuski napadač Kylian Mbappe, ali neće biti uvučen u licitiranje kako bi doveo ponajboljeg svjetskog napadača, izjavio je Juergen Klopp.

Kao što je već mjesecima poznato Kylianu Mbappeu krajem lipnja istječe ugovor s Paris Saint-Germainom, a još prošlo ljeto je bio aktualan njegov transfer u Real Madrid koji na kraju nije realiziran.

Čelnici španjolskog prvaka uvjereni su da će Mbappe u sljedeća dva tjedna obznaniti svoju odluku s kim će potpisati novi ugovor te da će od srpnja nositi dres kraljevskog kluba u koji bi došao kao slobodan igrač.

Francuski napadač je u prošloj sezoni za PSG postigao 36 golova u 45 utakmica. Takvog igrača, koji uz to ima i samo 23 godine, svaka bi momčad željela imati u svojoj svlačionici. Ni Liverpool nije iznimka, iako Juergen Klopp nije želio potvrditi da je bilo kontakta između kluba i francuskog reprezentativca.

'Naravno da smo zainteresirani za Kyliana. Nismo slijepi. Ali nemam ništa više o tome reći', rekao je Klopp te dodao:

'Narvno da nam se sviđa. Ako ti se ne sviđa, onda se trebaš zapitati što je s tobom. No, mi ne možemo sudjelovati u borbi za njega. Uključeni su drugi klubovi i to je u redu. On je odličan igrač.'

Klopp je više posvećen zadržavanju svog napadačkog kadra. Liverpool je u pregovorima za ostanak Mohameda Salaha, a špekulira se da bi Anfield mogao napustiti Sadio Mane za čije su usluge interes pokazali neki klubovi, a posljednji među njima je njemački prvak Bayern.

  • +3
FA kup - finale: Liverpool - Chelsea Izvor: Profimedia / Autor: Sean Ryan/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia