odlazi nakon 17 godina

Mario Mandžukić emotivnom se porukom oprostio od kapetana Juventusa: Uživao sam u borbama s tobom...

17.05.2022 u 09:12

Bionic
Reading

Punih 17 sezona Giorgio Chiellini (37) nosio je dres Juventusa, godinama je bio kapetan momčadi 'stare dame' za koju je odigrao 560 utakmica i zabio 36 golova. A sad odlazi iz Torina...

Giorgio Chiellini (37) odigrao je protiv Lazija simboličnih 17 minuta za 17 godina koje je proveo u dresu Juventusa, a potom se kapetan 'stare dame' oprostio od navijača i kluba.

Legendarni kapetan Juventusa na kraju sezone napušta Torino, a karijeru bi trebao nastaviti u američkom MLS-u. Za Juventus je Chiellini odigrao 560 utakmica i zabio 36 golova te osvojio 19 trofeja, a poruke podrške stizale su mu sa svih strana.

Među emotivnijim je i ona Marija Mandžukića koji se dirljivom porukom oprostio od svog nekadašnjeg kapetana i suigrača.

'Dragi Giorgio Chiellini, bila je čast dijeliti s tobom svlačionicu Juventusa. Uživao sam u borbama s tobom na treninzima i volio boriti se uz tebe za Juventus. Ti si ratnik, radnik koji naporno radi i pravi suigrač. Ne čudi što su Juventus i Italija imali toliko uspjeha dok si igrao za njih jer ti si veliki vođa i rođeni pobjednik. Čestitam ti na sjajnoj karijeri u Juventusu i želim ti sve najbolje u budućnosti', napisao je Mandžukić koji je u Juventusu svlačionicu s njim dijelio od 2015. do 2019. godine.