veliko olakšanje

Trener Rudeša Davor Mladina jedva je dočekao današnji dan: Napokon pobjeda!

04.03.2024 u 21:28

Bionic
Reading

Dogodilo se i to čudo, nogometaši Rudeša su u 25. kolu SuperSport HNL-a stigli do prve pobjede ove sezone! U Kranjčevićevoj su u sudačkoj nadoknadi zabili za slavlje protiv Gorice 2:1. Trener Davor Mladina nakon utakmice nije skrivao oduševljenje

Rudeš je poveo u 26. minuti golom Ante Ćorića iz jedanaesterca, izjednačio je Tim Matavž u 39. minuti, a pobjednički gol za Rudeš zabio je Riad Mašala u trećoj minuti nadoknade.

'Napokon pobjeda!', uz veliko je olakšanje kazao trener Rudeša Davor Mladina pa ponosno nastavio:

'Mislim da nismo zaslužili nekoliko posljednjih poraza, bili smo blizu i sve bolji. Sad nam se vratilo i možda nismo manje zaslužili nego ranije, a dobili smo. Treba čestitati momcima, koji su to zaslužili. Sad moramo odigrati ozbiljno do kraja, postoje iznenađenja i treba čekati svoju priliku. Maknuli smo neka opterećenja, tako da smo to uspjeli također riješiti. Drago mi je zbog momaka stvarno, dobro rade, imaju dobar pristup i nekoliko puta su bili blizu barem ne izgubiti, što su sada uspjeli.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Rudeš je do pobjede odveo Rijad Mašala (20), ušao je u 61. minuti s klupe te u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za 2:1.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +23
Gorica - Rudeš, SuperSport HNL, 4.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Gorica je kasnije imala visoki pritisak, a mi kao da smo se prepali rezultata. Mijenjali smo i sustave i igrače i isplatilo nam se. Ulasci s klupe nisu nam do sada davali pretjerano ono što smo željeli. Drago mi je da je baš sada rješenje s klupe riješilo utakmicu i drago mi je da je to dečko koji je prošao našu školu nogometa', zaključio je trener Rudeša Davor Mladina.

  • +4
Slavlje nogometaša Rudeša nakon prve pobjede, 4.3.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

>> više statistike potražite OVDJE.

Standings provided by Sofascore