blistao od sreće

Trener Rijeke Goran Tomić očito ni sam ne vjeruje kako mu je momčad odigrala: Ovih jedanaest nikad nije igralo zajedno, ali rastemo...

12.08.2021 u 22:56

Bionic
Reading

U uzvratu 3. pretkola UEFA Konferencijske lige nogometaši Rijeke su na svom stadionu pobijedili škotski Hibernian 4:1 (1:0) i tako izborili nastup u posljednjem kvalifikacijskom kolu za ulazak u grupnu fazu ovog europskog natjecanja. Suparnik Riječana, i to već sljedećeg tjedna, jest solunski PAOK

Riječani su na Rujevici od prve minute pokazali da su odlučni ostvariti pobjedu pred nešto više od 4000 svojih navijača, koja im je donosila plasman u zadnje kvalifikacijsko kolo, s obzirom na to da su prije tjedan dana u Edinburghu odigrali 1:1.

Naravno, takav pristup odveo je Rijeku do uvjerljive pobjede 4:1, nakon koje je trener momčadi s Rujevice, Goran Tomić, blistao od sreće.

'Odličan je dojam i odličan osjećaj nakon jedne ovakve utakmice. Kompletnu utakmicu smo odigrali baš dobro, malo jesmo pali nakon 1:1, ali brzo smo digli glavu. S njihovim crvenim kartonom sve je leglo na svoje mjesto, odigrali smo u tim trenucima baš onako kako treba. Ideja prije utakmice? Željeli smo napasti i pokazati da vjerujemo u sebe te odigrati drugačije nego u prvoj utakmici. Momčad smo u stvaranju, ovih jedanaest nikad nije igralo zajedno. Ali rastemo pobjeđujući, što je sjajno', rekao je Tomić, a na pitanje o sljedećem suparniku bio je kratak.

'PAOK? Iskusna i kvalitetna momčad, da bismo prošli, morat ćemo biti još puno bolji. Iznad maksimuma…', završio je trener Rijeke, uz naš dodatak, da će ova Rijeka protiv solunske momčadi igrati baš tako.

  • +3
NK Rijeka - Hibernian, UEFA Konferencijska liga, 12.8.2021. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL