jasna poruka veznjaku

Trener Reala Carlo Ancelotti vrlo je direktan, a pomalo i okrutan: Nikada nisam zaustavio igrača koji želi otići, pa neću niti njega...

29.10.2021 u 19:09

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana po španjolskim i engleskim medijima vrti se priča kako bi Eden Hazard, jedan od najboljih veznjaka svijeta, već ovog siječnja mogao napustiti madridski Real.

Engleski mediji ovog sjajnog belgijskog veznjaka, Edena Hazarda, koji je svojim igrama oduševljavao u Chelseaju i zbog čega je 2019. godine zaslužio transfer vrijedan 115 milijuna eura u madridski Real, sele na Otok. Kao potencijalne destinacije spominju se njegov bivši klub Chelsea, ali i najbogatiji klub svijeta Newcastle United.

O eventualnom odlasku Hazarda u siječanjskom prelaznom roku ovog je petka na konferenciji za novinare govorio trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

'Nikada u trenerskoj karijeri nisam zaustavio igrača koji želi otići. Što se mene tiče, nema nikakve dileme. Ako igrač želi ići, to ćemo mu i omogućiti. Nema tu previše dileme', rekao je Ancelotti.

Eden Hazard od svog dolaska u Real nije bio na razini na kojoj se očekivalo, a razlog tome su učestale ozljede.

Zato je dosad odigrao tek 52 utakmice za Kraljevski klub i postigao je pet pogodaka. Prema tome, ove najave odlaska možemo shvatiti vrlo ozbiljno.