Rossoneri žele pobjedu

Trener Milana Stefano Pioli jasno dao do znanja što misli o Ivanu Juriću i njegovoj Veroni pa poručio: 'Ne smijemo si dozvoliti novi kiks'

06.03.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Stefano Pioli najavio je utakmicu 26. kola Serie A u kojoj njegov Milan gostuje kod Verone koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić

Stefano Pioli koji je preporodio talijanskog diva Milan u 26. kolu Serie A gostuje u Veroni kod hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića koji sa svojom ekipom također radi odličan posao. Jurićeva Verona je na visokom osmom mjestu, a koliko je cijenjen u Italiji govori i činjenica da ga želi tamošnji velikan Napoli.

Na Jurićev račun često stižu brojne pohvale, a jedna takva stigla je i od trenera Milana uoči njihovog međusobnog dvoboja. Pioli je konferenciju za medije uoči susreta iskoristio da pohvali kolegu iz Hrvatske.

'Jurić u Veroni radi sjajan posao. Promijenili su mu puno igrača, ali razina je ostala ista. Vodi tehnički jako naprednu ekipu koja voli napadati i moramo biti jako oprezni', rekao je Pioli pa dodao:

'Pobijedili su Napoli i Atalantu, a Juventusu su uzeli bod. Jaki su u duelima i na to će igrati i protiv nas. Moramo se jako paziti da nam se ne dogodi novi kiks. Bio bih sretan da imam 30 godina manje pa da i ja mogu zaigrati sa svojim igračima', poučio je Pioli koji protiv Verone neće moći računati na Ismaela Bennacera, Zlatana Ibrahimovića, Marija Mandžukića i Hakana Calhanoglua što ide na ruku hrvatskog stručnjaku na drugoj strani.