NAKON GOLA U 93. MINUTI

Trener 'lokosa' morao odgovoriti na pitanje je li pustio Dinamu

13.03.2016 u 18:21

  • +5

MAXtv Prva liga, 27. kolo: Dinamo - Lokomotiva

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Sreten Ćuk poručio je kritičarima da nema govora o puštanju utakmica od strane Lokomotive u dvobojima protiv Dinama, a Zoran Mamić zadovoljan jer razvojem događaja na terenu...

Dinamo i Lokomotiva odigrali su neočekivano uzbudljivu utakmicu u kojoj su se gosti s dva gola u tri minute vratili u susret sredinom drugog poluvremena, da bi u 93. minuti Ante Ćorić nakon asistencije Soudanija ipak donio pobjedu 'modrima'.

S obzirom da 'lokosi' imaju samo jedan remi i nula pobjeda u svojoj povijesti kad su u pitanju međusobni susreti s Dinamom, a zna se da su klubovi u vrlo prijateljskim odnosima, nakon susreta Sreten Ćuk morao je odgovoriti na pitanje je li ovakav scenario dogovoren.

'Da, vidjelo se to iz svega,' neozbiljno je rekao strateg Lokomotive pa se uozbiljio i dodao:

'Šalu na stranu, za mene je nebulozno da bi netko takve stvari radio. Ako je netko bolji, neka pobijedi. Ako se neki drugi faktori događaju, neka se dogode, ali što se mene tiče mislim da smo i danas potvrdili da utjecaja nema.'

Ćuk je ponosan na igru svoje ekipe koju su sekunde dijelile od pozitivnog rezultata.

'Lokomotiva je najmlađa momčad u ligi, nije dobro izbalansirana i mora sazrijevati uz ovakve utakmice koje će našoj mladosti s vremenom dati na težini,' zaključio je čovjek koji je preuzeo vodstvo kluba nakon što je Ante Čačić postao hrvatski izbornik.

Uoči dvije utakmice s Hajdukom Zoran Mamić dobio je novo upozorenje na terenu, jer njegova momčad u zadnje vrijeme ne djeluje impresivno.

'Nitko ne planira kasno zabiti no gol u 94. minuti vrijedi jednako kao i onaj u prvoj. Vidjeviši danas utakmicu, mogli smo ju davno riješiti i ne dovesti se u situaciju da ju rješavamo u zadnjim minutama. Na kraju mislim da sam zadovoljan, vidjeli smo dobru utakmicu, pet golova i šteta što nije bilo više publike jer su mogli uživati u nogometu,' komentirao je susret trener Dinama.