USKORO U MIROVINU

Trener legende izazvao novi 'rat': Više nas cijene u Hrvatskoj

06.01.2017 u 13:49

Bionic
Reading

'Hvala Vedranu Pavleku i hrvatskoj reprezentaciji što su nas pozvali i jer nas poštuju. Na žalost, Tina i ja više smo cijenjeni u Hrvatskoj nego u Sloveniji', kazao je Andrea Massi, trener i partner Tine Maze nakon revijalne utrke skijaških legendi u Zagrebu povodom 50. godišnjice Svjetskog kupa.

'Utrka legendi u Zagrebu bilo je nešto najljepše što sam doživio u svojoj karijeri', izjavio je za mariborski list Večer od petka trener slavne slovenske sijašice koja se skorašnjim nastupom na mariborskoj Zlatnoj lisici oprašta od natjecateljskog sporta.

To što sam doživio u Zagrebu, pa vidjeti sve te ljude od Killyja do svih ostalih legendi alpskog skijanja na jednom mjestu, to je bilo nešto najljepše što sam do sada doživio u karijeri', kazao je Massi, dodavši kako se slaže s dobro pogođenom izjavom Ivice Kostelića kako je okupiti u Zagrebu sve te skijaške zvijezde na revijalnoj uttrci bilo isto kao vidjeti Carla Lewisa, Jesseja Owensa i Usaina Bolta, sprintere iz različitih epoha, kako nastupaju u istoj utrci.

Massi koji je sa slovenskim sportskim establishmentom u napetim odnosima, nakon što su ga optužili da je za Tinin oproštajni nastup u Mariboru zahtijevao izuzetne materijalne uvjete, mimo mogućnosti slovenskog skijaškog saveza.