JOŠ JEDNO UPOZORENJE

Trener Juventusa u igri Pjace i dalje vidi jedan veliki problem!

15.03.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri nakon dvoboja Juventusa i Porta zaključio je da u Marku Pjaci vidi budućeg nasljednika Dejana Savičevića, ali mora shvatiti da je igra u obrani važna jednako kao i u napadu...

Mladi 21-godišnji krilni napadač prešao je iz Dinama u Juventus za oko 23 milijuna eura prošlog ljeta, ali zasad uglavnom igra ulogu 'džokera s klupe' u torinskom klubu. Protiv Porta u prvoj utakmici to je upalilo jer je zabio gol kojim je slomio Portugalce, svoj prvi u crno-bijelom dresu. U uzvratu je ponovo ušao u drugom dijelu i bio aktivan i lucidan u napadu, no trener nije bio potpuno zadovoljan.

  • +5
Uzvratna utakmica osmine finala - LP-a, Juventus - Porto Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Giorgio Perottino

'Pjaca je mlad i mora shvatiti što prije da se u nogometu moraš staviti na raspolaganje momčadi. Mandžukić bi mu trebao biti primjer. Ako se prilagodi, mogao bi krenuti putem Dejana Savičevića,' zaključio je Masimilliano Allegri i dodao:

'Napad je jednako važan kao i obrana. To mora shvatiti i Cuadrado.'

Pjaca protiv Porta Autor: YouTube

Strateg Juventusa bio je vrlo nezadovoljan igrom svoje ekipe u obrani u drugom dijelu, kad je Porto s igračem manje stvorio nekoliko velikih prilika, ali nije uspio svladati Buffona.

Ovo nije prvi put da Allegri kritizira igru Pjace u obrani, već je to napravio ranije tijekom sezone Serie A, no naš talent zasigurno će poboljšati taj segment igre u nastavku svoje karijere pa će i stručnjaci u Italiji konačno biti njime zadovoljni...