REAKCIJA IZ SABURTALA

Trener gruzijskog prvaka zadovoljan otišao iz Maksimira; evo što iskreno misli o Dinamu

31.07.2019 u 09:16

Bionic
Reading

Dinamo je u uzvratnom susretu drugog pretkola Lige prvaka svladao Saburtalo 2:0 te s ukupnih 5:0 u dvije utakmice prošao u treću rundu, a trener gruzijskog prvaka Giorgi Čiabrišvili zadovoljan je igrom svoje momčadi

Gruzijci su na Maksimir stigli s dosta optimizma bez obzira na veliki zaostatak iz prve utakmice. Uoči dvoboja na praznom Maksimiru strateg Saburtala je dao izjavu iz koje se moglo zaključitzi kako vjeruje da nije ništa gotovo.

'Dinamo je vrlo jaka momčad, ali mi nemamo pritiska i ništa za izgubiti. Ako prođemo dalje znači da smo napravili lavovski posao', rekao je tada Čiabrišvili.

No realnost je bila nešto drugo, Dinamo je prošao, rezultatski uvjerljivo, iako su 'modri' igrači poslije uzvratne utakmice priznali da nije bilo lako.

Nakon dvoboja nekoliko izjava pred novinarima dao je Čiabrišvili. Osvrnuo se na činjenicu da mu je momčad držala 'nulu' sve do zadnjih 15 minuta kada su pala sva tri gola.

  • +16
Dinamo - Saburtalo, 2. pretkolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'To je više problem mentaliteta nego fizičke spreme. Da smo zabili prilike iz prvog dijela, vjerojatno ne bi tako pali. Samopouzdanje bi nam sigurno poraslo vjerujem da bi to bila neka druga priča na terenu'. pričao je trener Saburtala te dodao:

'Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme. Mislim da smo bili bolji u tom razdoblju. Promašili smo neke jako dobro prilike.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Par riječi o Dinamu...

'Utakmice s Dinamom bile su iscrpljujuće, to je jaka momčad. Nije u samom europskom vrhu, ali je zaista jaka. Prvi put smo igrali protiv takvog sastava i to je za nas veliko iskustvo.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo