totalno iznenađenje

Zvijezde Bayerna teško su se mirile s ispadanjem iz Lige prvaka; neki od šoka nisu mogli ni dati izjave...

13.04.2022 u 07:49

Bionic
Reading

Bayern je u Münchenu, na svojoj Allianz Areni, u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka odigrao 1:1 s Villarrealom. Bavarci su tako ispali jer je 'žuta podmornica' u prvom susretu slavila 1:0

Šok, nevjerica, tuga... Tako je nekako izgledala Allianz Arena u utorak navečer. Na travnjaku, ali i na tribinama. Nitko nije mogao vjerovati da je Bayern ispao iz Lige prvaka. Villarreal je više nego zasluženo prošao u polufinale, 'žuta podmornica' koju vodi Unai Emery je odigrala taktički savršenu partiju.

Istina, Lewandowski je u 52. minuti vratio nadu Bayernu, a onda se u 88. ukazao Chukwueze koji je u igru ušao samo četiri minute kasnije. Zabio je Nigerijac za 1:1 i tako izbacio Bavarce iz Lige prvaka! 'Žuta podmornica' torpedirala je Bayern usred Münchena.

Šok je bio toliki da neki od igrača Bayerna jednostavno nisu imali snage dati izjave. Zato je tu neugodnu dužnost očekivano preuzeo 'senator' Thomas Müller.

'Teško je ovo prihvatiti... Jednostavno ne znam što reći...', pričao je sebi 'u bradu' jedan od najiskusnijih igrača Bayerna. Trebalo mu je vremena da 'poveže' misli...

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +43
FC Bayern München - FC Villarreal, Liga prvaka, 12.4.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

'Da, moramo biti bijesni na sebe jer smo zabili samo jedan gol u ovoj utakmici. Ovih 1:1 nije realan rezultat, dobro smo odigrali, morali smo zabiti', probirao je Thomas Müller pa dodao:

'Ako gledate samo ovu utakmicu, bez okršaja u Španjolskoj, trebali smo proći uvjerljivo...'

Jednostavno, Müller nije mogao reći ništa suvislije i povezanije. Na kraju je samo dobacio...

'Odigrali smo dobro i večeras smo zaslužili puno više. Uh, toliko je gorčine nakon ove utakmice. Navijači su nas nosili, mi smo pritiskali od samog početka, imali smo ih...', zaključio je Thomas Müller.