Slučaj Josip Šutalo

Trener Ajaxa u par riječi kazao sve o igraču Dinama za kojeg su povećali ponudu

07.08.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Kako se ljetni prilazni rok bliži kraju čini se kako nizozemski velikan Ajax ne odustaje od Josipa Šutala, mlade zvijezde zagrebačkog Dinama

Kao što je poznato već neko vrijeme traju ozbiljni pregovori na relaciji Ajax-Dinamo, a odšteta od 25 milijuna eura koju Modri navodno traže za 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Josipa Šutala, zasad je prevelika i za nizozemskog velikana.

Kako se doznaje čelnici Ajaxa u dva su navrata povećavali ponudu za braniča Dinama, a nizozemski mediji pišu kako se Josipu Šutalu dopada ideja da preseli i taj klub.

No, nije tajna kako su za Josipa Šutala interes pokazali još neki velikani (navodno su najkonkretniji klubovi Serie A Fiorentina i Napoli, a spominje se i Bayer Leverkusen) tako da su čelnici Modrih u dobroj poziciji i nikud im se ne žuri.

No, koliko silno Ajax želi hrvatskog braniča govori i izjava trenera Mauricea Steijna.

'Da, želimo Šutala, a bi isto tako želio doći kod nas u Ajax', kazao je između ostalog za nizozemske medije Steijn na temu Šutala uz dodatak kako su čelnici Ajaxa povećali ponudu i ponudili 19 milijuna eura uz četiri milijuna bonusa.

Prema posljednjim informacijama, Ajax je za Šutala najviše ponudio, dok Dinamo traži 25 milijuna i bonuse, što se Nizozemcima čini previše.

A Dinamo je dobio na vremenu jer bez Šutala obrana, pogotovo u europskim utakmica, ne izgleda isto.