pojačanje u gradskom vrtu

Transfer koji će uzdrmati HT Prvu ligu; Nenad Bjelica odradio je fantastičan posao i u Osijek doveo toliko željenog 'kapitalca'

19.01.2022 u 12:30

Bionic
Reading

Prijelazni rok u Hrvatski Telekom Prvoj ligi ovih bi se dana trebao dodatno zahuktati, a među prvima je veliki posao odradio Nenad Bjelica koji je u Osijek doveo istinskog 'kapitalca'

Istina, nije gotovo dok službeno ne potpiše, ali dolazak bivšeg kapetana Hajduka Mije Caktaša u redove Osijeka praktički je pitanje sata.

Prema neslužbenim informacijama Mijo Caktaš danas će u Puli odraditi liječničke preglede i potom se pridružiti momčadi Osijeka koja je na pripremama u Poreču.

Podsjetimo, Caktaš je i prošlog ljeta bio blizu dolaska u Osijek, ali je na kraju ipak prihvatio bogatu ponudu saudijskog Damaca. No, bivši kapetan Hajduka je nedavno raskinuo ugovor s Damacom, koji će mu isplatiti ugovor u potpunosti, te će karijeru nastaviti u Gradskom vrtu.

  • +20
NK Hajduk - NK Osijek, HT Prva liga, 20. kolo, 19.12.2021. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Već sutra bi Caktaš trebao i potpisati ugovor na najmanje sezonu i pol, a to će biti samo jedan od fantastičnih poslova koje je ove zime odradio Nenad Bjelica.

Jer uz Caktaša bi u sljedećih nekoliko dana u Gradski vrt trebao stići i portugalski stoper Francisco Ferreira Ferro (24). Kako je tportal već pisao, Benfica je pristala 'iznajmiti' ga Osijeku na sezonu i pol, samo se čeka potvrda njegovog dolaska. Taj se posao odužio jer je Ferro imao ponudu iz Rusije, no sad je jasno da je Portugalac ipak odlučio prihvatiti ponudu Osijeka.