znaju se detalji

Transfer bomba s Poljuda; napokon se zna kada u Hajduk dolazi Vatreni Ivan Perišić!

25.09.2023 u 15:38

Bionic
Reading

Danima se piše o mogućnosti da Ivan Perišić već ove sezone zaigra za Hajduk, Čini se kako je sve dogovoreno

Zapravo, kako je tportal doznao prije desetak dana, sve je praktički bilo dogovoreno, ali teška ozljeda koljena Ivana Perišića prolongirala je njegov povratnički nastup u Hajduk, nešto o čemu godinama sanja.

>> Katastrofalne vijesti za Dalića, Hrvatsku i Hajduk; teška ozljeda Ivana Perišića!

No, usprkos ozljedi transfer će ipak biti obavljen. Naime, ako sve prođe u redu s oporavkom, možda zaigra za Hajduk pred kraj sezone...

Naime, na dan kad je 16-godišnji Luka Vušković službno postao novi igrač Tottenhama, Sportske novosti donose pouzdanu informaciju kako je već dogovoren povratak Perišića u Hajduk. Navodno su baš svi detalji i uvjeti dogovoreni i Vatreni stiže već u zimskom prijelaznom roku! Ta informacija potvrđena je iz menadžerskih krugova i tportalu...

Uostalom, takav plan je bio prije ozljede - o čemu smo pisali - ali sve sve zakompliciralo. Samo nakratko... U međuvremenu su čelni lhjudi oba kluba, Lukša Jakobušić i vlasnik Tottenhama Daniel Levy, očito sve dogovrili.

Nema sumnje kao je upravo milijunski transfer talentiranog Vuškovića (Hajduk bi trebao dobiti fiksnih 11 milijuna eura, op.a.) pomogao da se realizira povratak Perišića kojeg ugovor za Tottenham veže do ljeta 2024., a koliko bi to velika stvar bila za SuperSport HNL – nije potrebno previše naglašavati.

Jedini problem je što će u veljači Perišić proslaviti 35. rođendan, a pitanje je i u kakvom će stanju biti njegovo koljeno nakon duge rahabilitacije.

To bi svakako bio najveći i najzvučniji je transfer u povijesti hrvatske nogometne lige jer ipak je riječ o igraču koji je igrao je u velikanima poput njemačkih Borussije iz Dortmunda i Bayerna iil talijanskog Intera, a osvojio je i Ligu prvaka.

Uz sve to Perišić je godinama nezamjenjiv u udarnoj momčadi Hrvatske i jedan je od najvažnijih igrača u momčadi izbornika Zlatka Dalića.

  • +37
Hajduk - Lokomotiva (9. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec