PREMIER LIGA

Tottenham u velikoj krizi, ovo mu je već treći uzastopni domaći poraz

07.12.2023 u 23:39

Bionic
Reading

Nogometaši West Ham Uniteda produbili su krizu u Tottenham Hotspuru pobjedom 2:1 na gostovanju na sjeveru Londona.

Za momčad Angea Postecogloua ovo je bio četvrti poraz u zadnjih pet prvenstvenih (op.a. od toga tri je poraza doživio na svom stadionu) nastupa pa je Tottenham s 27 bodova ostao ne petoj poziciji, a West Ham je došao na samo tri boda od Spursa i nalazi se na devetom mjestu.

Tottenham je opsjedao gostujući gol u prvom poluvremenu, a domaća momčad je povela već u 11. minuti pogotkom Cristiana Romera. No, u drugom dijelu je uslijedio preokret, a svojim su ga golovima donijeli Jarrod Bowen (52) i James Ward-Prowse (74).

Everton je na svom Goodison Parku svladao Newcastle s 3:0 i tako prvi put izašao iz zone ispadanja, nakon što mu je Engleski nogometni savez (FA) oduzeo deset bodova, zbog nepridržavanja financijskih pravila.

Dwight McNeil je u 79. minuti doveo Everton u vodstvo koje je u 86. minuti udvostručio Abdoulaye Doucoure. Konačnih 3:0 postavio je Beto u šestoj minuti dodatka.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore