rukometno čudo

[VIDEO] Totalno luda utakmica hrvatskog golmana; imao je 19 obrana, ali je zabio i četiri gola te bio drugi strijelac svoje momčadi

28.09.2022 u 12:06

Bionic
Reading

U 3. kolu francuskog rukometnog prvenstva Nantes je pred svojim navijačima pobijedio Ivry 33:28, a junak domaće momčadi bio je golman hrvatske reprezentacije Ivan Pešić. Sakupio je fantastičnih 19 obrana, ali u isto vrijeme bio drugi najbolji strijelac svoje momčadi

Navijači HBC Nantesa koji su gledali utakmicu 3. kola francuskog rukometnog prvenstva protiv Ivryja imali su priliku svjedočiti fantastičnoj partiji golmana hrvatske reprezentacije Ivana Pešića.

Nantes je slavio 33:28 i vodeća je momčad na ljestvici, ispred moćnog PSG-a koji je u ovom kolu iznenađujuće izgubio u gostima kod Toulousea 35:27.

No vratimo se mi Pešiću, od ove sezone golmanu Nantesa, s kojim je već uzeo jedan trofej. Naime Nantes je na samom startu sezone u francuskom Superkupu svladao baš PSG i najavio zanimljivu sezonu.

Nantes - Ivry 33:28, rukomet, francuska liga Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

A da se to i ostvari, pobrinuo se u 3. kolu naš Pešić. Ne samo da je briljirao na golu i do kraja utakmice sakupio čak 19 obrana, već je s četiri zabijena gola bio i drugi strijelac svoje momčadi! Više od golmana hrvatske reprezentacije zabio je samo Španjolac Odriozola te je završio susret sa šest golova.