KAKO TO RIJEŠITI?

Totalni razdor u svlačionici Reala; sukob kod kojeg je i Modrić nemoćan

16.11.2017 u 19:32

Bionic
Reading

Real je aktualni europski i španjolski prvak, ali kod 'kraljeva' posljednjih tjedana ozračje nije dobro pa bi posljednji sukob mogao unijeti totalni razdor u svlačionicu najtrofejnijeg španjolskog kluba

Real potresa kriza, a problem nisu samo rezultati u prvenstvu (osam bodova zaostatka za vodećom Barcelonom) nego i odnosi među pojedinim zvijezdama.

Najnoviji sukob dodatno će pogoršati ozračje u svlačionici i mogao bi totalno uzdrmati cijeli klub. Naime, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo ni prije nisu bili ludi jedan za drugim, ali poslije posljednjih riječi njihov odnos sigurno je došao na još lošiju razinu. Teško da ih Modrić i ostalo društvo mogu natjerati da 'zakopaju ratne sjekire'. 

Ne tako davno Ronaldo je na novinrasko pitanje o lošim Realovim rezultatima odgovorio da su za to krivi i odlasci iskusnih igrača poput Jamesa Rodrigueza, Pepea i Morate, ali tim svojim istupom zapravo je omalovažio mlade nade, jer izgleda da smatra da one nisu dovoljno dobre zamjene.

Sada je kaeptan Ramos stao u obranu Realovih klinaca, španjolski reprezentativac poručio je da je guranje mladih igrača pozitivna priča u Realu, a to nije bilo sve.

  • +23
Finale Lige prvaka 2017., Juventus - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: Darren Staples

Stoper je još jednom ponovio kako su Neymaru otvorena vrata (u Realu ga smatraju nasljednikom Ronalda zbog čega Portugalac nije presretan), a na pitaje o mogućem odlasku Ronalda samo je nezainteresirano rekao:

'Cristiano odlazi? Zaista nemam pojma otome, najbolje pitajte njega.'

Sve to se događa uoči madridskog derbija protiv Atletica (20.45, subota).

  • +17
Doček Realovih igrača u Madridu Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Sergio Perez