INTERNA PORUKA

Torcida se vraća na utakmice Vatrenih? 'Kazališnu atmosferu želimo vratiti na staze stare slave'

19.03.2023 u 09:13

Bionic
Reading

Nakon nedjeljnih utakmica SuperSport HNL-a u kojima se sastaju Istra 1961 i Lokomotiva (15 MAXSport 1, MAXtv) te Dinamo i Rijeka (17:30, MAXSport 1, MAXtv) klupska nogometna scene prepušta pozornost reprezentativnoj.

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo Vatreni se sastaju 25. ožujka na Poljudu s Walesom, a tri dana kasnije gostuju kod Turske.

Uoči splitske utakmice u medije je procurila interna poruka u kojoj se najavljuje povratak Torcide na utakmice reprezentacije. Poznato je da zbog nezadovoljstva s radom HNS-a najvatreniji navijači Hajduka zaobilaze utakmice Vatrenih.

Službeno Torcida ovu vijest nije potvrdila, a u poruci stoji: 

'Nakon razgovora i sastanaka s ljudima iz grupe, donili smo odluku da se Torcida vraća na utakmice reprezentacije. U cilju nam je ići na utakmice, domaće i gostujuće, ka grupa, u što većem broju koji će, nadamo se, s vremenom rasti. Ljubav prema domovini nikad nije bila upitna, ali se zbog raznih događaja dovela do razine koju nitko nije htio. Uvik ćemo se borit i ukazivat na neispravni sustav.

Prva utakmica koja nam dolazi je utakmica na Poljudu kontra Walesa i na nju idemo u šta većem broju. Karte će biti u prodaji za sjever, kroz koji dan. Trenutnu kazališnu atmosferu na utakmicama reprezentacije, želimo vratit na staze stare slave, gdje se zdušno navijalo zajedno s ostalim Hrvatima. Nakon par utakmica stupit ćemo u kontakt sa drugim navijačkim skupinama, kako bi svi išli navijat ka Hrvati, bez mrkih pogleda i provokacija.'