TRENER HAJDUKA

Ivan Leko: Osmijeh se vratio u svlačionicu, ali u ovom trenutku Dinamo je drugi svijet

19.03.2023 u 07:56

Bionic
Reading

Hajduk je u susretu 26. kola SuperSport HNL pobijedio Slaven Belupo na Poljudu rezultatom 1:0. Sjajnim pogotkom Dina Mikanovića iz 72. minute susreta Bijeli su okrunili bolju igru i zasluženo su došli do sva tri boda u posljednjoj utakmici uoči reprezentativne pauze

Trener Bijelih Ivan Leko ovako je na konferenciji za medije prokomentirao pobjedu protiv koprivničke momčadi.

- Očekivao teška utakmica protiv dobrog i organiziranog protivnika. Igraju razne formacije, nije se lako pripremiti za njih, ali bili smo maksimalno koncentrirani, imali smo dobru kontrolu uz dosta stvorenih šansi. Čestitam momcima na ozbiljnosti i dobroj partiji. Kada je tako Bog te nagradi. Nakon dva mjeseca u svlačionici se vidi smiješak. U dvije utakmice za redom nismo primili gol, obrana kreće od napadača, i to je danas dobro izgledalo. Sada imamo dva tjedna za treniranje u miru, da se dobro pripremimo i budemo bolji. Nama je proljeće loše, bez obzira na ove dvije pobjede, 20 pobjeda zaredom to ne može ispraviti, nismo još ništa posebno napravili', istaknuo je Leko.

  • +45
SuperSport HNL: Hajduk - Slaven Belupo, 18.3.2023. Izvor: Cropix / Autor: Bozo Vukicevic

Prokomentirao je i Mikanovićevu golčinu.

'Volio bih da to možemo istrenirati. Nekada taj udarac ode na Kineski zid, ali ovaj put ga je nagradilo zbog truda.'

Dinamo sada bježi šest bodova, istina, s utakmicom manje. Tračak nade?

'Lijepo je izaći iz bunkera nakon dva mjeseca, ali Dinamo je drugi svijet u ovom trenutku. Trebamo biti zahvalni što smo dobili dvije utakmice', zaključio je trener Hajduka Ivan Leko.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport