čeka nas veliki derbi

Torcida se požalila na zakon, termin utakmice s Dinamom, tretman i suca, a onda 'iz dišpeta' najavila 'desant' na Maksimir: 'Svi u Zagreb!'

20.11.2019 u 21:13

Bionic
Reading

Dinamo će u petak u 18 sati u 16. kolu Hrvatski Telekom Prve lige ugostiti Hajduk, a utakmicu možete pratiti na Arenasport 3

Dinamo će u petak 22. studenog u 16. kolu Hrvatski Telekom Prve lige u najvećem hrvatskom derbiju dočekati Hajduk. Utakmica se igra na Maksimiru, a prijenos će biti na programu Arenasport 3. Modri će bijele dočekati nakon što su u prošlom kolu s visokih 5:0 slavili na gostovanju u Rijeci.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Hajduk je pak savladao Osijek s 3:2, a slavili su i protiv Dinama s 1:0 na Poljudu u prošlom ovosezonskom susretu. Ova će utakmica biti nešto drugačija jer će i jedni i drugi igrati s dosta izmijenjenim sastavima u odnosu na one najjače.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Dinamo se štedi za utakmicu s Atalantom u Ligi prvaka, a Hajduku zbog ozljeda i kazni nedostaje pravo more igrača. Hajduk ne može računati na vratara Josipa Posavca, kapetana Josipa Juranovića, Stipu Vučura, Marija Vuškovića, Darka Nejašmića, Filipa Bradarića, Jaira i Ivana Bulosa, a čak osmorici igrača u derbiju prijeti kazna trećeg žutog kartona i propuštanje utakmice s Rijekom u idućem kolu.

Bit će to stvarno poseban derbi u koji obje ekipe ulaze dosta oprezno. Osim problema s momčadi, uoči derbija na tretman se požalila i Torcida. Gostujući navijači nisu zadovoljni gotovo ni s čime vezano za njih i ovaj derbi. Požalili su se tako na zakone, termin utakmice i suca, pa zaključili kako bi svi htjeli da njih ne bude, a onda 'iz dišpeta' najavili pravi 'desant' na Maksimir.

'UZMI SLOBODNO, HAJDUK TE TREBA! Gurate zakon po kojemu navijači ispadaju opasniji od kriminalaca i ubojica. Stavljate utakmicu u petak popodne. Na terenu lopov zadužen za dijeljenje pravde. Trudite se da nas ne bude... SVI U ZAGREB!!!', poručila je Torcida u priopćenju na svojoj Facebook stranici i tako najavila žestoki derbi na tribinama.