BEZ SUGLASNOSTI

Torcida bodri Benficu na Maksimiru? U Dinamu brzo reagirali na takvu opciju...

01.03.2019 u 16:06

Bionic
Reading

Za utakmicu osmine finala Europske lige između Dinama i Benfice (7. ožujka, Arenasport 1, 18.55) rasprodane su sve tribine, osim Juga za gostujuće navijače, a tamo se je trebala pojaviti – Torcida

Navijači naša dva najpopularnija kluba, Dinama i Hajduka, gaje prijateljske odnose s pristalicama nekih inozemnih momčadi. Tako Benficini i Hajdukovi navijači surađuju dva desetljeća.

Tako se pojavila informacija kako će Torcida doputovati na dvoboj na Maksimiru i da će u navijanju pomoći navijačima portugalskog kluba, jer južna tribina ima kapacitet gotovo četiri tisuće mjesta i neće biti rasprodana.

No, izgleda da će svoju ljubav moći prakticirati samo izvan stadiona, jer glasnogovornik GNK Dinama Alen Lesički izjavio je kako Torcidi neće biti dozvoljen 'nastup' u Maksimiru na toj utakmici.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Odlukom policije i GNK Dinama kao organizatora utakmice, Benfici nije dana suglasnost za prodaju ulaznica hrvatskim državljanima za gostujući sektor stadiona Maksimir', rekao je za SportKlub.

Inače, Benfica je zadužena za distribuciju ulaznica za tu utakmicu, ali ih neće moći kupovati domaći navijači.

  • +8
Dinamo - Viktoria, navijači na maksimirskom stadionu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL
  • +31
Europska liga, uzvratna utakmica, Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL