gdje je zapelo?

Toni Kroos je potpisao, svi se sad pitaju zašto je Luka Modrić i dalje na čekanju

21.06.2023 u 15:23

Bionic
Reading

Njemački veznjak Toni Kroos (33) produžio je jednogodišnji ugovor s Real Madridom te na Santiago Bernabeu ostaje do lipnja 2024., objavio je u srijedu španjolski klub

Iskusni njemački veznjak Toni Kroos (33) će u Madridu provesti još jednu sezonu nakon što je potpisao novi ugovor do 30. lipnja 2024. godine.

To će vjerojatno biti njegova posljednja sezona u dresu Reala, a Kroos je do sada za 'kraljeve' odigrao 417. utakmica od kada je 2014. godine stigao iz Bayerna. Već sad je igrač s najviše nastupa od svih njemačkih nogometaša koji su igrali za 'kraljevski' klub

Kroos je za devet sezona osvojio 20 titula s Realom, od čega četiri Lige prvaka, po tri La Lige i Kupa kralja te pet FIFA Svjetskih klupskih prvenstava. S Njemačkom je bio svjetski prvak 2014. godine, a već je prije dolaska u Real osvojio Ligu prvaka s Bayernom.

Navijače Reala ova je vijest razveselila, ali su i dalje zabrinuti jer kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (37) još nije potpisao novi ugovor! Španjolski mediji navode kako je Modrić nakon poraza u finalu Lige nacija od Španjolske otišao na odmor s obitelji te kako mu je - uz odluku hoće li ostati u Realu i sljedeće sezone - na pameti još i odluka hoće li i dalje igrati za Hrvatsku.

'Njegovo lice nakon utakmice i to što odgađa objavu te odluke jasno daje naslutiti da je u Rotterdamu možda završio igranje za reprezentaciju Hrvatske nakon 17 godina', navodi Marca, no sam Modrić još ništa nije objavio.

Poznato je da ima nekoliko fantastičnih ponuda iz Saudijske Arabije, no i dalje je ostanak u Realu njegov prioritet pa se navijači nadaju kako će u sljedećim danima na Santiago Bernabeu objaviti još jednu radosnu vijest.