POTPISAN UGOVOR

Tomislav Pavličić se vratio u Cibaliju

06.07.2011 u 16:34

Bionic
Reading

Tomislav Pavličić je službeno potpisao dvogodišnji ugovor s Cibalijom. Ovaj dvadesetosmogodišnji veznjak tako se i službeno vratio kući u svoj klub nakon što se prošle sezone okušao u Slovenskom Mariboru

'Iznimno sam sretan što sam se vratio kući. Ovo mi puno znači, očekujem da će moja Cibalija prodrijeti u Europu. Već imam prvi trening i tome se jako radujem', rekao je Pavličić nakon potpisivanja ugovora.

U ime uprave Predsjednik Petar Šimić istaknuo je zadovoljstvo Tomislavovim povratkom.

'Vratio nam se iako je imao i boljih ponuda, postupio je ljudski, on voli ovaj klub i to je i sada dokazao. S njim u ekipi sigurno možemo očekivati dobre rezultate u sezoni koja je pred nama. Što se tiče Kresingera on ostaje u Cibaliji i jedino što ga od nas može odvojiti je ponuda izvan RH, što je razumljivo', zaključio je Šimić najavljujući i da će Pavličić nositi dres s brojem 10, dok će kapetanska vrpca ostati na rukama Marija Lučića.

Trener Stanko Mršić i sportski direktor Dražen Pernar osvrnuli su se na pripreme ističući kako su zadovoljni obavljenim poslom. 'Bilo je iznimno dobro i zadovoljan sam. Odigrali smo osam utakmica, zabili 20 golova, a primili pet. Odradili smo 28 treninga u 21. dan. Po tri gola dali su Koledić, Kujundžija, Terzić i Jurić. Bilo je dosta lijepih golova', istaknuo je Mršić dodajući da se raduje dolasku Pavličića od kojeg očekuje puno.

Dražen Pernar najavio je da je pred 'nebesko plavima' još turnir u Rušćici i već u subotu utakmica protiv Intera iz Zaprešića koja će puno toga pokazati. Prije prve prvenstvene utakmice protiv Splita pred Cibalijom je još tri utakmice priprema.

'Pavličić će pokazati puno više od slobodnih udaraca, bili smo deficitarni u veznom redu, sada će biti lakše našim napadačima. Raspored prvenstva je za nas dobar jer četiri utakmice u prvih šest kola igramo u Vinkovcima', zaključio je Pernar.

Na konferenciji dopredsjednik HNK Cibalije dr. Mladen Karlić, vinkovački gradonačelnik najavio je da očekuje da se u ovoj sezoni gledatelji vrate na stadione.

'Želim da stadion bude popunjen kada igra naša Cibalija, cijene ulaznica za istok sa 20 kuna spustili smo na 10 kuna kako bi omogućili što većem broju navijača da prate svoj klub. Cibalija je ponos Grada Vinkovaca i želim da tako i ostane, želim da ovaj klub uspješno posluje, a započeti proces preoblikovanja to će i omogućiti', najavio je Karlić.