NAGRADNJAČA

Tko ide na utakmicu Cedevita - Zlatorog

14.10.2011 u 10:17

Bionic
Reading

Košarkaši Cedevite u nedjelju od 17:00 sati u Maloj dvorani Doma sportova dočekuju Zlatorog Laško u 3. kolu regionalne ABA lige, a tportal.hr svojim čitateljima poklanja 10x2 ulaznice

Momčad Dražena Anzulovića briljantno je otvorila sezonu, uvjerljivo nadjačala Zagreb CO u borbi za Kup Dražena Petrovića, pa je u dvije utakmice protiv francuskog Chalona ponovno osigurala nastup u Eurokupu u kojem će u grupi igrati sa Spartakom iz ruskog St. Petersburga, talijanskim Benettonom i njemačkim Bayernom, da bi seriju pobjeda završila uvjerljivim otvaranjem sezone ABA lige u Domu sportova pobijedivši Budućnost sa čak 30 koševa razlike.

U 2. kolu Cedevita se hrabro držala protiv Olimpije u Ljubljani, imala inicijativu i vodstvo do same završnice gdje je domaći Euroligaš ipak slavio s minimalnih tri koša razlike.

'Šteta za tu utakmicu jer imali smo dobru prigodu napraviti pravu malu senzaciju, ali nismo uspjeli ponajprije zahvaljujući našoj nesmotrenosti. No, ništa zato, ABA liga nam donosi nedeljni susret pred našom publikom u Domu sportova protiv Zlatoroga, solidnog slovenskog regionalnog ligaša kojeg ne smijemo podcijeniti iako smo puno kvalitetnija momčad. Dobro smo ih analizirali i vjerujem u našu pobjedu. Nadam se da ćemo ponovno imati dobru podršku s tribina jer takva nam pomoć uvijek daje dodatni impuls', rekao nam je trener Anzulović, koji na raspolaganju ima sve igrače s obzirom da se od blaže ozljede oporavio i Ivan Opačak.

I ovom prigodom uz utakmicu gledatelji će uživati u atraktivnom popratnom programu, a pokrovitelj ovoga susreta bit će Diethpharm koji će na svom izložbenom prostoru ispred dvorane omogućiti besplatnu provjeru razine vitamina i minerala te će Vas savjetovati o Vašem zdravlju.

Cijena ulaznica je 30 kuna, a na blagajni se možete predbilježiti i za godišnju ulaznicu KK Cedevita, po cijeni od samo 200 Kn za sve domaće utakmica Vašeg omiljenog kluba.

Po dvije ulaznice za utakmicu osvojili su:

Ljiljana Stanić
Tomislav Ožanić
Ivana Pobor
Ksenija Jukić-Trputac
Rajka Šakan
Zdenko Kušić
Marina Jakšić
Kristina Gaura
Matija Petak
Nero Ružić