NAVIJAČI NA NAVIJAČE

Tina Katanić 'zabljesnula' pa Štimac morao staviti naočale!

05.06.2013 u 13:38

Bionic
Reading

Klub navijača Uvijek vjerni s jednakim se žarom pripremaju za predstojeću utakmicu između Hrvatske i Škotske. U njihovoj organizaciji, dan uoči A selekcija snage će odmejriti i navijačke reprezentacije, a hrvatsku će vrstu voditi Miroslav Ćiro Blažević

Na presici u klubu navijača Uvijek vjerni u srijedu je bilo svečano i - lijepo. Naime, zaštitno lice navijačke udruge Tina Katanić, uz pomoć Ghetaldusa, uručila je poklone odnosno sunčane naočale izborniku Štimcu, njegovom pomoćniku Alenu Bokšiću te napadaču hrvatske reprzentacije Mariju Mandžukiću.

Naravno, svi su se zahvalili, dok se Bokšić našalio na svoj račun: 'Morat ću kod Glumičića da me uredi, jer mi naočale ne stanu na nos'.

No, nisu Uvijek vjerni nabavili darove samo za Štimca, Bokšića i Mandžukića, jer u petak će uz podršku škotske navijačke skupine Tartan Army uručiti prigodnu donaciju za udrugu 'Palčić gore'.

Iste će navijačke skupine u četvrtak odigrati i prijateljski nogometni ogled na terenima Zagrebella, a tom će prigodom na klupi hrvatskih navijača sjediti Miroslav Ćiro Blažević.