ZANIMLJIV IZBOR

'The Predator', koji je uzeo titulu najopakijeg čovjeka na svijetu od Stipe Miočića, otvorio frižider i pokazao koje namirnice su zaslužne za njegov zastrašujući izgled

06.10.2021 u 13:02

Bionic
Reading

Francis Ngannou nije samo UFC-ov prvak teške kategorije nego je fizički jedan od najimpresivnijih vrhunskih sportaša ovog trenutka u svijetu. Od svog samog dolaska u UFC, sad već gotovo davne 2015. godine, Kamerunac impresionira svojom konstitucijom i snagom za koju su svakako velikim dijelom zaslužni geni, ali i stil život

Kod vrhunskih sportaša, stil života u jednom izuzetno velikom dijelu podrazumijeva odabir onoga što unose u sebe, u prvom planu hranu. Neki tu idu toliko daleko da broje kalorije te njihovu kasniju potrošnju, a nekima je dovoljno samo paziti što jedu i biti ustrajni te disciplinirani. Kojoj skupini pripada Ngannou? Pokušao je to na neki način saznati najpoznatiji svjetski časopis za brigu o tijelu Men's Health.

Ngannou ih je pustio u svoj dom, s ciljem da zavire u njegov hladnjak, a prvo pitanje bilo je čega u njemu uvijek ima. Odgovor je bio bademovo mlijeko, koje je temelj njegovog doručka. Druga namirnica je sok od naranče. Ostatak je odlučio pojedinačno pokazati, piše Fight Site.

Otkrio je kako dok se nalazi unutar pripremnog kampa ipak ima angažiranog kuhara koji brine o svemu, no da se izvan njega najviše voli opustiti uz 'pleasure food' poput palačinki. Dodao je kako ne postoji hrana koju ne voli, budući da je odrastao tamo gdje nije imao veliki izbor iste te kako se prema svoj hrani odnosi s poštovanjem i ništa ne baca. Slab je na sladoled i zato ga nema u frižideru.

Ako vas zanima njegov cijeli izbor hrane, ispod teksta je podijeljen video u kojem Francis govori o još nekim namirnicama, nakon čega je ekipu iz Men's Healtha odveo u dvoranu. Pogledajte.