stradao na treningu

Težak udarac za Milan uoči utakmice s Dinamom; 'rossoneri' su ostali bez golmana koji će zbog ove ozljede propustiti i SP u Katru

22.10.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Već u utorak (25. listopada, 21 sat, MAXtv, Arenasport) Dinamo će na Maksimiru u 5. kolu Lige prvaka ugostiti Milan. No, 'rossoneri' u Zagreb stižu značajno oslabljeni jer im se ozlijedio prvi golman, francuski reprezentativac Mike Maignan (27)

Dinamo nakon derbija s Hajdukom (1:1) u 14. kolu SuperSport HNL-a čekaju novi izazovi u Ligi prvaka. 'Modri' će već u utorak ponovno na teren, u 5. kolu na Maksimir stiže Milan.

A u toj za Dinamo izuzetno važnoj utakmici 'rossoneri' će biti značajno oslabljeni jer su ostali bez svog prvog golmana, francuskog reprezentativca Mikea Maignana (27).

On je ozlijedio mišić lijeve potkoljenice još na treningu u srijedu, a nakon prvih liječničkih pregleda prognoze nisu dobre, kako za Milan, tako i za francusku reprezentaciju...

  • +30
Milan - Dinamo, 2. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic

'Razočarani smo zbog Mikea, on je važan igrač. Mislim da će izbivati ​​barem do siječnja', rekao je trener Milana Stefano Pioli.

Kako sad stvari stoje, Maignan će zbog ove ozljede definitivno propustiti i nastup na SP-u u Katru gdje Francuska brani naslov.