FIFA_SP_2018.svg

EMOCIONALNO SLOMLJEN

Teško kiksao protiv Francuza, ali nitko nije znao što proživljava uoči utakmice; obitelj mu javila dvije tužne vijesti...

Bionic
Reading

Fernando Muslera (32) napravio je veliku pogrešku u četvrtfinalnom porazu od Francuske (0:2), a sada se otkrilo da je urugvajski vratar uoči utakmice doživio dvije tragedije

Dugogodišnji golman turskog Galatasarayja istaknuo se sjajnim intervencijama na World Cupu, ali u četvrtfinalu nije imao svoj dan. Imao je neshvatljivih reakcija, a najgora je bila u 61. minuti kada mu je lopta nakon udarca Griezmanna sa 20-ak metara prošla kroz ruke i završila u mreži.

Bio je to drugi pogodak Francuza koji je dotukao Urugvajce, a Muslerina pogreška brzo je postala hit na internetu. U njegovu obranu stali su vratari pa tako i Hugo Lloris koji je čuvao vrata Francuske.

'On je jedan od najboljih golmana na svijetu i branio je fantastično za Urugvaj. Lopta je prošla i to je dio nogometa i dio vratarskog svijeta, jer nema nikoga da bi nas spasio,' rekao je Lloris.

Muslera za svoju reakciju nije tražio nikakav alibi. Ispričao se urugvajskom narodu što im je oduzeo nadu i što je njegovu reprezentaciju taj kiks koštao eliminacije.

  • +43
SP 2018., četvrtfinale: Urugvaj - Francuska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, sada je procurila vijest da je Muslera uoči utakmice proživljavao teške trenutke. Danima je bio emocionalno shrvan zbog tragedije, i to ne jedne, nego dvije.

Naime, u tjednu prije dvoboja s Francuskom u prometnoj nesreći poginuo mu je ujak te preminula baka. Muslera tužne detalje iz privatnog života nije otkrio javnosti, nitko nije ništa znao, on nije želio u takvim stvarima tražiti opravdanje, iako su te dvije smrti u obitelji na njega sigurno utjecale.

  • +46
SP 2018., četvrtfinale: Urugvaj - Francuska (navijači) Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal