BENKOVIĆ JE TRAŽEN

Talijanski velikan ponovo u lovu na najvećeg Dinamovog talenta!

03.11.2017 u 17:16

Bionic
Reading

Sportski direktor Intera Piero Ausilio pokušava dogovoriti prelazak Filipa Benkovića iz Dinama u milanski klub, tvrde talijanski mediji...

Mladi 20-godišnji branič jedan je od najboljih igrača Dinama ove sezone u HT Prvoj ligi i već je zabio tri pogotka ove sezone u domaćem prvenstvu, a proslavio se također pobjedničkim golom u posljednjim sekundama dvoboja mlade reprezentacije Hrvatske protiv Bjelorusije.

  • +18
Hrvatski kup, osmina finala, Novigrad - Dinamo, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Benkovića po efikasnosti već uspoređuju sa Sergijom Ramosom, a interes bogatih klubova bio je prisutan još prošlog ljeta. Pisalo se tada da je Dinamo navodno odbio čak 15 milijuna eura odštete koju je za njega nudio Inter, a interes plavo-crnih za velikog talenta ponovo je tema ovih dana u Italiji.

Naime, Sportitalia tvrdi da se sportski direktor Intera Piero Ausilio našao s predstavnikom obitelji Mamić i ponovo pokušao dogovoriti transfer Filipa Benkovića.

Hajduk - Dinamo 1:1 (Benković 89) Autor: YouTube

Navodno bi u cijeli posao trebao biti uključen i 17-godišnji junior David Čolina, a koliko je priča ozbiljna saznat ćemo tijekom zimskog prijaleznog roka, kada bi transfer mogao biti realiziran. U svakom slučaju, Benković je već prepoznat u Europi i 'modri' će ga teško moći zadržati u svojim redovima još dugo...