PRIPREMA SE TRANSFER

Talijanski velikan krenuo po Artura Vidala i digao ruke od Ivana Rakitića; ima za to jako dobar razlog

22.08.2019 u 17:52

Bionic
Reading

U Barceloninoj svlačionici na pojedinim mjestima vlada prevelika konkurencija pa bi se Katalonci rado riješili nekih igrača, a jedna od njih je veznjak Arturo Vidal što je na neki način dobra vijest za Ivana Rakitića

I Vidal i Rakitić puno su se puta spominjali kao moguće akvizicije milanskog Intera, a talijanski velikan odlučio je sada sve karte baciti prema čileanskom veznjaku. Ne zato što ne vjeruje u kvalitete hrvatskog reprezentativca, nego jer je Rakitić stalno izjavljivao da je sretan na Camp Nou i da je njegova velika želja ostati u Barceloninom dresu. Dovoljan razlog da Talijani dignu ruke...

Takve poruke nisu se mogle čuti od Vidala pa je Inter krenuo po ovog požrtvovanog igrača sredine terena kojem su ostale još dvije godine ugovora sa španjolskim prvakom (kao i Rakitiću).

U Interu imaju financijskih problema, nije to nikakva tajna, i ne mogu platiti cijelu odštetu odjednom (Vidal je procijenjen na 40 milijuna eura) pa bi Čileanca uzeli na posudbu te bi na kraju odrađene sezone otkupili njegov ugovor.

  • +7
Čileanski nogometaš Arturo Vidal Izvor: EPA / Autor: JOSE CAVIEDES/EPA

Inter još ima dva tjedna da obavi cijeli posao prije kraja ljetnog prijelaznog roka, a transfer Vidala bio bi najbolja moguća opcija za Rakitića koji bi tada definitivno ostao u katalonskoj prijestolnici koju nije želio napustiti.