SASTANAK U PARIZU

Procurilo kakvu je ludu ponudu PSG odbio od Reala za Neymara, ali 'kraljevski klub' nije odustao

22.08.2019 u 16:44

Bionic
Reading

Španjolski mediji opet su 'zakuhali' priču oko Neymara za kojeg tvrde kako bi lako mogao napustiti PSG i otići u Real Madrid. Naravno, ako dođe do dogovora klubova

Svi koji imalo prate zbivanja u svijetu nogometa znaju da Neymar nije sretan u PSG-u te kako bi rado otišao s Parka prinčeva. Najviše se spominjao njegov povratak u Barcelonu, što je i velika želja Brazilca, ali odnosi PSG-A i katalonskog kluba su već dugo narušeni upravo zbog toga što je španjolski prvak vrbovao njihovu najveću zvijezdu njima iza leđa.

Pokušavali su u Barceloni na razne načine slomiti otpor PSG-a koji je ostao čvrst. No daleko od toga da se u PSG-u ne žele riješiti igrača koji se ponašao poput razmaženog djeteta i koji ne želi biti dio najbogatijeg i najjačeg francuskog kluba. I spremni su poslušati druge ponude.

I tu u cijelu priču upada madridski Real. Prema pisanju dnevnika Marca predstavnici 'kraljevskog kluba' otputovali su u Pariz gdje su se našli s čelnicima PSG-a kako bi pokušali dogovoriti Neymarov transfer.

  • +6
Brazilski nogometaš Neymar Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON/EPA

Navodno ni Neymar ne bi imao ništa protiv da završi u Madridu što bi zasigurno razbjesnilo Barcelonu, ali je prva prava ponuda Reala odbijena. Naime, španjolski velikan pokušao je kupiti Neymara s iznosom od 100 milijuna eura u gotovini te bi još dao trojicu igrača – vratara Keylora Navasa, veznjaka Jamesa Rodrigueza i napadača Garetha Balea. Nije prošlo...