LOŠA ATMOSFERA

Talijanski mediji iskopali da se Cristiano Ronaldo pretvorio u samotnjaka; Portugalac se druži samo s jednim suigračem, a zna se i tko je taj sretnik

14.04.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je sve izoliraniji od suigrača, a portugalski nogometaš u svlačionici Juventusa se druži tek sa jednom osobom

Portugalac je stigao u Juventus u ljeto 2018. iz Reala za 117 milijuna eura sa jasnim ciljem – da talijanskom velikanu donese trofej Lige prvaka, ali ni u njegovoj trećoj sezoni to se nije dogodilo.

No to nije jedina 'nesreća', jer će 'Stara dama' nakon devetogodišnje dominacije ostati bez naslova talijanskog prvaka prema kojem juri Inter. Bez obzira što Ronaldo i dalje trese suparničke mreže sve je manje onih koji mu drže stranu zbog njegovog egoističnog ponašanja što se posebno vidi u utakmicama u kojima ne zabije.

Kada se tome poklope loši rezultati te činjenica da Portugalac ima godišnju plaću od 31 milijun eura neto, što je veliki balast u ovim vremenima, nije čudno što ga se u Torinu žele što bezbolnije riješiti.

Atmosfera je daleko od idealne, suigrači se više ne osjećaju ugodno na terenu s velikom zvijezdom, pati i igra, jer je prilagođena Ronaldu, a shvaća to i sam napadač koji se sve više izolira od suigrača.

  • +6
Juventus - Benevento 0:1 Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Tako su talijanski mediji iskopali informaciju da se Ronaldo u momčadi druži samo s jednom osobom – trećim golmanom Juventusa Carlom Pinsogliom. Ovo prijateljstvo ne čudi, jer je talijanski vratar novinarima često hvalio Ronalda.

Inače, portugalski napadač ima ugovor s Juventusom do ljeta 2022., a interes za njegove usluge pokazali su bivši klubovi Manchester United i Real Madrid.