konfuzija u münchenu

Trener Bayerna nije htio priznati da ima ponudu koju ne bi odbio nijedan Nijemac, ali razotkrila ga je klupska legenda i potvrdila tko će zamijeniti Flicka

14.04.2021 u 08:45

Bionic
Reading

Nogometaši minhenskog Bayerna oprostili su se od Lige prvaka, unatoč pobjedi 1:0 protiv bogatog PSG-a u Parizu. Francuski je prvak slavio 3:2 u prvoj utakmici četvrtfinala LP-a, igranoj u Münchenu, pa je zbog većeg broja golova u gostima prošao u polufinale. I nije se dugo trebalo čekati na posljedice ispadanja bavarskog kluba

Minhenski Bayern nije uspio doći u priliku braniti naslov najboljeg u Europi, jer Bavarci su u dvije utakmice ispali od PSG-a.

Iako je Bayern u ove dvije utakmice igrao bez najboljeg strijelca Roberta Lewandowskog, ali i bez Gnabryja, Coste, Tolissoa, Sülea, čini se da su u Bayernu vidno razočarani ispadanjem od PSG-a.

A prvi koji bi mogao platiti taj rezultatski neuspjeh jest trener Hans-Dieter Flick, koji je već nekoliko dana u posve otvorenom sukobu s Hasanom Salihamidžićem, sportskim direktorom bavarskog kluba.

Iako se nakon utakmice pravio da mu priče o mogućem odlasku ne smetaju, evidentno je bilo da ima razrađene razne scenarije.

'Morate poštovati kada vam kažem da ne želim govoriti na tu temu. Stvari su jasne, imam ugovor s Bayernom, a vi uvijek pitate što će biti u budućnosti', rekao je Flick i nastavio:

'Uvijek razmišljam o onom što slijedi jer za mene je uspjeh stalni proces. Razmišljam kako će se razvijati stvari, o novim izazovima i kako im pristupiti. Imam naravno svoje ideje o svemu', rekao je Flick i ovaj kratki razgovor zaključio riječima:

'Moja obitelj je uvijek uz mene bez obzira na to kakva odluka bila, odnosno hoću li biti ovdje ili ne', poručio je još uvijek aktualni trener Bayerna.

No dok je Hansi Flick pričao ovu priču, Lothar Matthäus, legendarni igrač Bayerna, otkrio je u razgovoru za njemački Sky, povjerljivu informaciju.

'Hansi Flick će otići na kraju sezone. Već postoje ponude Njemačkog nogometnog saveza i on će preuzeti reprezentaciju, a Bayern radi na tome da za trenera dovede Juliana Nagelsmanna', poručio je legendarni Nijemac.

  • +21
PSG - Bayern Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON