REKORD SIGURNO PADA

Tajni sastanak i veliki preokret; bila bi to najveća priča ljetnog prijelaznog roka

04.07.2017 u 14:38

Bionic
Reading

PSG se uključio u igru za napadača Monaca Kyliana Mbappea (18). Ugledni L'Equipe piše kako se dogodio sastanak, a na kojem je pariški klub dao svoju ponudu

'Vruća roba' ljetnog prijelaznog roka je čudesni Mbappe. Jedna prava sezona ovog klinca bila je dovoljna da polude bogati europski klubovi. I Monaco ima novca pa je postalo jasno ukoliko mladi Francuz napusti Kneževinu kako će to biti za rekordnu odštetu u povijesti nogometa.

Dosta se pisalo o zanimanju Real Madrida i Arsenala te njihovim fenomenalnim ponudama. Strani mediji su baratali strašnim iznosima, govorilo se kako su Španjolci nudili do 135 milijuna eura, a Englezi još više – 144 milijuna eura.

  • +13
Kylian Mbappe Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

No u igru se umiješao još jedan nogometni bogataš. L'Equipe je objavio informaciju prema kojoj se dogodio sastanak koji navješćuje nevjerojatan preokret odnosno opciju da Mbappe završi u Monacovom prvenstvenom konkurentu PSG-u. Kakva bi to bila priča.

Prema posljednjim informacijama tajnom sastanku su prisustovali igrač i njegovog otac te vlasnik PSG-a Nasser al-Khelaïfi te sportski direktor Parižana Antero Henrique.

Nisu poznati detalji razgovora, ali nema sumnje da je bilo razgovora o uvjetima mogućeg prelaska iz Monaca u grad svjetlosti. PSG ima novca, to nije problem...