REAKCIJE YOUNG BOYSA

Švicarci misle da su bolja momčad, a njihov trener otkrio pobjedničku formulu za uzvrat

23.08.2018 u 08:46

Bionic
Reading

U prvoj utakmici play-offa Lige prvaka Dinamo je na gostovanju u Bernu kod Young Boysa izvukao 1:1, a domaćin je razočaran takvim raspletom

Švicarski mediji smatraju da je njihova momčad bila bolja i dominirala terenom, ali da je sve pokvarila jedna savršena kontra gostiju. Podsjećaju njihovi novinari i na vratnicu Hajrovića, kao i na odličan udarac Oršića koji je skinuo vratar, ali zaključuju da Young Boysi imaju za više toga žaliti.

Slično tako rezoniraju i u svlačionici Dinamova suparnika. Utučeni su zato što nisu prelomili utakmicu u prvom dijelu. 'Sve trenerove zahtjeve savršeno smo proveli na terenu, primjenjivali smo stalni pritisak i stvarali prilike', rekao je strijelac švicarskog gola Kevin Mbabu.

'Bili smo puno bolji, igrali otvoreno, ali nažalost nismo bili nagrađeni, nismo zabili te smo kažnjeni', dodao je branič Gregory Wüthrichkroz.

  • +11
Young Boys - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

A evo što kaže mladi stručnjak Young Boysa Gerardo Seoane.

'Pokazali smo da imamo dovoljno argumenata da drugu utakmicu riješimo u svoju korist. Moramo gledati s pozitivne strane na sve što smo pružili na terenu. Suparnik je imao problema s našom igrom. U drugom susretu moramo igrati pametno, ali prije svega biti učinkovitiji u napadu', ponudio je pobjedničku taktiku za drugih 90 minuta trener Švicaraca.