VATERPOLO VIKEND

Svi na Gruž: DIJELIMO KARTE!

08.04.2011 u 13:09

Bionic
Reading

Vaterpolisti Jug CO spremni dočekuju polufinale Prvenstva Hrvatske u kojem na bazenu u Gružu dočekuju splitski Mornar, a tportal najbržima daruje tri puta po dvije karte za vaterpolski spektakl na Gružu

Ove subote vaterpolisti dubrovačkog Juga u polufinalu prvenstva Hrvatske dočekuju splitski Mornar. Nakon što je na Final fouru Triglav Jadranske lige u Rijeci Jug CO osvojio drugo mjesto, kao najbolja hrvatska momčad stekao pravo igranja protiv četvrtopasiranog Mornara. Prva se utakmica igra u subotu u Gružu s početkom u 18 sati.

'Ni pod koju cijenu ne smijemo toj utakmici pristupiti podcjenjivački. Mornar je odlična momčad koja nam je kroz povijest zadala puno problema. Od igrača očekujem maksimalnu motiviranost i angažman, kako se ne bismo doveli u nezgodnu situaciju', izjavio je uoči utakmice trener dubrovačke momčadi Elvis Fatović.

Vikend vaterpola u Dubrovniku započinje već u petak ogledom kadetskih momčadi (mladići rođeni do 1997. godine) koji nastupaju na turniru serijala Olimpijskih nada koji se igra ovo vikenda. Neposredno prije utakmice Jug CO i Mornar, u 17 sati igra se odlučujuća utakmica za plasman na Final 4 domaćeg prvenstva za vaterpolistice gdje Jug CO ugošćuje Viktoriju.

Usput naglasimo da u suradnji s dubrovačkim klubom Revelin, VK Jug CO ove subote omogućuje besplatan ulazak na utakmicu protiv Mornara svim posjetiteljima koncerta grupe Colonia koji na ulazu na bazen Gruž pokažu ulaznicu za Revelin i koncert Colonije.

Troje najbržih posjetitelja tportala, koji na naš e-mail nagradnjace@t-com.hr pošalju ime i prezime, dobit će po dvije ulaznice za utakmicu Juga i Mornara. Ulaznice će dobitnici, čija ćemo imena objaviti u subotu oko podneva, podići na blagajnama na Gružu uz predočenje osobne iskaznice.