ZADNJA RUNDA MARATONCA

Sve se mijenja, ali kod Ivice Kostelića ostalo je isto!

24.04.2015 u 13:48

Bionic
Reading

Milijuni 'pametnih' glava smatra kako je Ivica Kostelić svoje dao i kako se treba povući u mirovinu. Ima dijete, nije više u vrhu, otpast će mu koljena... I opet, unatoč svemu, Ivica je krenuo na nove priprema za sezonu koja bi mu mogla biti zadnja

Ivica je prošle sezone (kombinacija u Wengenu) osvojio jedno postolje, mučio se s koljenom i uoči ove poručio - još jedna. Nema sumnje da će on imati vlje i za više ako to zdravlje bude dozvolilo, ali ako se problemi nastave - maratonac ulazi u počasni krug.

Ima itekakvih ambicija, jer to mu je u genetskom kodu, a pripreme za posljednju sezonu već su mu počele. Napravit će još pauzu za more i obitelj, ali prva etapa već je počela što je Ivica i podijelio sa svojim internetskim pratiteljima.

'Uživao sam u vremenu provedenom sa svojom malom obitelji, a sada je vrijeme povratka skijanju i odlazak na jednomjesečne skijaške pripreme u Austriju,' poručuje majstor putem društvenih mraža uz poplavu pozitivnih komentara od svojih navijača.

Uzivao sam u vremenu provedenom sa svojom malom obitelji, a sada je vrijeme povrtka skijanju i odlazak na jednomjesecne...

Posted by Ivica Kostelic on Wednesday, April 22, 2015