IZ TRENERSKOG KUTA

Svaki će navijač Hajduka biti ponosan na ove riječi Ivana Leke

10.08.2023 u 23:18

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u prvoj su utakmici 3. pretkola Konferencijske lige na Poljudu igrali 0:0 protiv solunskog PAOK-a. Usprkos brojnim prilikama i podršci oko 34.000 navijača, Splićani nisu uspjeli stvoriti prednost pred uzvrat u Solunu. Hrvatski je doprvak dva puta tresao okvir vrata, a iz još nekoliko izglednih pozicija njegovi napadači nisu bili precizni.

Nakon poljudskog okršaja pred kamere HTV-a izašao je trener Hajduka Ivan Leko.

'Publika je bila odlična, momčad odlična, stabilna. Protivnik nam igra puno ovakvih utakmica, vidi se to po njima, imaju puno takvih utakmica u Grčkoj. Tvrdi su neugodni, igraju na rezultat. Žao mi je da nismo zabili barem jedan gol, mislim da smo ga zaslužili. Hvala ljudima što su došli', rekao je Leko.

'Bilo je ovo stvarno top. Napravili smo sve za pobjedu, da razveselimo ljude, odigrali smo hajdučki. Ali ne trebamo previše žaliti. Znali smo da će uzvrat biti ključ. Treba se dobro spremiti, odigrati pravu utakmicu. Imat ćemo šanse. PAOK je ozbiljna ekipa, ulažu se ozbiljni novci. Mi smo im odgovorili dobro'.

Upitan je Leko i za taktiku za uzvrat u Solunu.

'Mi moramo dobiti da bi prošli dalje. Moramo analizirati utakmicu, pokušati participirati što će se dogoditi u uzvratu i pokušati proći dalje. A jako želimo proći dalje. Sada se moramo odmoriti, za vikend nas čeka nova utakmica (op.a. protiv Slaven Belupa, u nedjelju od 21 sat)', završio je Leko.

  • +35
Hajduk - PAOK, 3. pretkolo Konferencijske lige, 10.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Više podataka pronađite OVDJE.